Patika sorban állás nélkül

VITION kemény kapszula 60x

60x hdpe tartályban
  • fontos szerepet töltenek be az enzimműködésben

  • "sejtépítő" ionok

  • elősegítik a sejtek újraképződését

2 936 Ft

49 Ft/db

Egészségpénztárra vásárolható termék

- +

A Vition kapszula hazai tudományos kutatásokon alapuló, vény nélkül kapható gyógyszer, amely jól felszívódó formában, „sejtépítő" ionokat – káliumot, magnéziumot, cinket, valamint foszfátot – tartalmaz.

Ezek az ionok főként a sejtek belsejében halmozódnak fel és fontos szerepet töltenek be az enzimműködésben és az életműködésekhez szükséges energiát termelő folyamatokban, ily módon elősegítik a sejtek újraképződését, támogatják a szervezet alkalmazkodását a fokozott szellemi és fizikai igénybevételhez.

Kinek ajánlható Bizonyos állapotokban sejtjeink egészséges működéshez speciális ionokra van szükségünk:

A VITION-t minden korosztály szedheti, különösen ajánlható a táplálék kálium-, magnézium-, cink- és foszfáttartalmának kiegészítésére. Krónikus szívbetegségek (szívelégtelenség, szívinfarktus utáni állapot), szívritmuszavarok - elsősorban kamrai ritmuszavarok (ventricularis arrhythmiák) - adjuváns kezelésére, valamint szívreható glikozid (digitálisz) terápia kiegészítésére.

A Vition kapszula szokásos napi adagja 3 x 1 kapszula. A napi adag 3 x 2 kapszulára emelhető. A készítményt étkezés után, sok vízzel ajánlott bevenni.

Dr. Sikter András kardiológus belgyógyász főorvos több mint húszéves tudományos munkájának elismeréseként a VITION, mint eredeti magyar gyógyszer-kombináció, Génius Díjat nyert a IV. GENIUS Nemzetközi Találmányi Kiállításon, majd forgalomba hozatalát 2005-ben az Országos Gyógyszerészeti Intézet vény nélkül kapható gyógyszerként engedélyezte.

A Vition vény nélkül kapható gyógyszer (VN).

Kérdés esetén keress minket bátran!