24 órán belül kiszállítjuk Önnek!
Tartózkodási hely

EatEnjoy emésztőenzimek kapszula 20x

  • Gluténfehérje megemésztését segítő enzimek speciális keveréke
  • Proteolitikus enzim keverék, mely az élelmiszerekben található glutén fehérjét alkotó belső és külső peptid láncokat célozza meg
  • Emésztési panaszok nélkül élvezheti a gluténtartalmú ételeket
5 914 Ft6 877 Ft

EatEnjoy ™ emésztőenzimeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula Fogyasszon az Ön számára is élvezetes glutén tartalmú ételeket! Étrend-kiegészítő Segít a glutén megemésztésében 20 kapszula Egyedülálló proteolitikus enzim keverék, mely az élelmiszerekben található glutén fehérjét alkotó belső és külső peptid láncokat célozza meg. Az EatEnjoy ™kapszulák segítségével Ön az ilyenkor szokásos emésztési panaszok nélkül élvezheti a gluténtartalmú ételeket. Fontos figyelmeztetés: Ez az étrend-kiegészítő nem betegségek diagnosztizálására, megelőzésére vagy gyógyítására lett kifejlesztve! Az EatEnjoy-t nem coeliakiaban vagy más, a gyomrot vagy bélcsatornát érintő betegségben szenvedő betegek részére fejlesztették ki és nem is szabad az ilyen betegségek alternatív gyógymódjaként alkalmazni! Várandós és szoptatós anyák számára nem javasolt. Fogyasztása a készítmény bármely összetevőjével szembeni érzékenység esetén nem javasolt. Gyermekek nem fogyaszthatják. Használat előtt olvassa el figyelmesen a fogyasztóknak szóló tájékoztatót. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatot, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! Abban a nem várt esetben, ha Ön a készítmény elfogyasztását követően bármilyen mellékhatást tapasztal, haladéktalanul hagyjon fel az alkalmazással és keresse fel kezelőorvosá Hatóanyag 1 kapszulában NRV%*

Glutalytic® enzim keverék Proteáz 75.000 HUT

350 mg

N.A. Aszpergillopepszin (500 SAPU) Proteáz DPP IV (125 DPP IV) *Felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia érték Összetevők 1 tablettában: Glutalytic enzim keverék, stabilizátor (hidroxipropil-metil-cellulóz), lesülést gátló (magnézium-sztearát), színezék (titán-dioxid)

Adagolási javaslat felnőtteknek: Gluténtartalmú étel mellé egy kapszulát kell bevenni. Napi 3 kapszulánál többet nem szabad fogyasztani! Tárolás: szobahőmérsékleten, 25 °C alatt. Tartsa hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől és napfénytől védve. Gyermekektől elzárva tárolandó.

FOGYASZTÓKNAK SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓ

EatEnjoy ™ emésztőenzimeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula Egyen az Ön számára élvezetes glutén tartalmú ételeket! Az EatEnjoy ™ a gluténtartalmú élelmiszerek élvezhető elfogyasztásának elősegítésére fejlesztették ki olyan emberek számára, akik egyébként étkezést követően emésztési kellemetlenségeket szoktak tapasztalni. Az EatEnjoy ™ a gluténfehérje megemésztését segítő enzimek speciális keverékét tartalmazza. Étkezés előtt egyszerűen csak vegyen be egy EatEnjoy ™ kapszulát, azután pedig egyen nyugodt szívvel, jóízűen. Az EatEnjoy™ összetevői Egy 350 mg-os kapszula tartalma: Hatóanyag 1 kapszulában NRV%*

Glutalytic® enzim keverék Proteáz 75.000 HUT

350 mg

N.A. Aszpergillopepszin (500 SAPU) Proteáz DPP IV (125 DPP IV) *Felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia érték Összetevők 1 tablettában: Glutalytic enzim keverék, stabilizátor (hidroxipropil-metil-cellulóz), lesülést gátló (magnézium-sztearát), színezék (titán-dioxid)

Mi a glutén? A glutén egy olyan fehérje, amely számos gabonafélében, különösképp a búzában, árpában, rozsban, zabban, tönkölyben és ehhez hasonló fajtákban található meg. Mivel a glutén a gabona jellegű összetevőket tartalmazó élelmiszerekben is jelen van, a glutén önmagában is alkalmazható egy termék fehérjetartalmának növelésére vagy más élelmiszertechnológiai célból. A tésztafélék, kenyér, pizza és sütemények fő összetevői mind gabonafélék.

A glutén jelenléte az élelmiszerekben Minden előrecsomagolt élelmiszeren fel kell tüntetni az összetevők teljes listáját, így a gluténnek és/vagy a gabonának, amely a glutént tartalmazza, minden esetben azonosíthatónak kell lennie. Ráadásul, létezik az allergének listája, amely magában foglalja a glutént tartalmazó gabonaféléket is. Az élelmiszerek jelölésére vonatkozó jogszabályok alapján a glutént és/vagy a glutént tartalmazó gabonaforrást egyértelműen ki kell emelni azon élelmszerek címkéjén, amelyben azok jelen vannak. Ez a vendéglátóiparra is kötelező érvényű előírás, ezért az éttermek, gyorséttermek kötelesek jelezni a glutén jelenlétét az általuk felszolgált ételekben. Amennyiben Ön bizonytalan a megvásárolt élelmiszert illetően, az EatEnjoy™ megnyugtató megoldást kínál az Ön számára is.

Hogyan működik az EatEnjoy™? Az EatEnjoy™ a proteolitikus enzimek olyan keverékét tartalmazza, amely lehetővé teszi glutén tartalmú élelmiszerek fogyasztását, csökkentve ezzel az emésztőrendszerben jelentkező diszkomfort érzetet. A glutén tartalmaz néhány olyan fehérjetípust, amely egyes emberek emésztőrendszere számára nehezen emészthető meg. A gluténból származó emésztetlen fehérjemaradványok hozzájárulnak az evés során gyakorta tapasztalt kellemetlen érzetekhez. A fehérjék peptideknek hívott kisebb egységekből állnak és az emésztés során aminosavakká bomlanak le, melyek a fehérjék építőelemei. Az EatEnjoy™ proteolitikus enzimeket, endopeptidázokat és exopeptidázokat tartalmaz, amelyek a fehérjékben, így a gluténban levő belső és külső peptidkötéseket bontjákle. Az enzimek segítik a szervezetet a fehérjeláncok aminosavakra történő lebontásában, melyeket azután a test már könnyűszerrel képes felszívni. Mindez csökkenti a diszkomfort érzetet, amely ennek hiányában jelentkezne. Az EatEnjoy™ más összetevőkben, így a tejben, halban, mogyorófélékben és szójababban előforduló fehérjék lebontásában is részt vesz, elősegítve ezzel a bevitt élelmiszer könyebb megemésztését.

Ajánlott: Gluténttartalmú élelmiszerek fogyasztását követő diszkomfort érzés esetén.

Adagolás: Felnőttek: gluténtartalmú étel fogyasztását meglőzően vagy azzal egyidejűleg egy kapszulát kell bevenni. Napi 3 kapszulánál többet nem szabad fogyasztani! Fontos figyelmeztetés: Ez az étrend-kiegészítő nem betegségek diagnosztizálására, megelőzésére vagy gyógyítására lett kifejlesztve! Az EatEnjoy™-t nem coeliakiaban vagy más, a gyomrot vagy bélcsatornát érintő betegségben szenvedő betegek részére fejlesztették ki és nem is szabad az ilyen betegségek alternatív gyógymódjaként alkalmazni! Várandós és szoptatós anyák számára nem javasolt. Fogyasztása a készítmény bármely összetevőjével szembeni érzékenység esetén nem javasolt. Gyermekek nem fogyaszthatják. Használat előtt olvassa el figyelmesen a fogyasztóknak szóló tájékoztatót. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatot, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! Abban a nem várt esetben, ha Ön a készítmény elfogyasztását követően bármilyen mellékhatást tapasztal, haladéktalanul hagyjon fel az alkalmazással és keresse fel kezelőorvosát. Tárolás Tárolja szobahőmérsékleten, 25 °C alatt. Tartsa hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől és napfénytől védve. Gyermekektől elzárva tárolandó.

Származási hely: Szerbia

Ergo-Prevent Kft. 7773 Villány, Baross Gábor u. 23.

Nettó tömeg: 9 g

Az EatEnjoy ™ a gluténtartalmú élelmiszerek élvezhető elfogyasztásának elősegítésére fejlesztették ki olyan emberek számára, akik egyébként étkezést követően emésztési kellemetlenségeket szoktak tapasztalni. Az EatEnjoy ™ a gluténfehérje megemésztését segítő enzimek speciális keverékét tartalmazza. Étkezés előtt egyszerűen csak vegyen be egy EatEnjoy ™ kapszulát, azután pedig egyen nyugodt szívvel, jóízűen.

.
Vissza a tetejére